2011. október 3., hétfő

Születés, élet, halál körforgása

 Kryon egy üzenete az Akasha Krónikáról
(részlet)







A születés és a távozás áttekintése - Az első fajta Akasha Krónika

Amikor lejössz a bolygóra, aktiválod ezt az egyedi, személyes kristályszerkezetet és ettől fogva a Felsőbb Éned a felelős ezért a kristályért - ő az aki gondoskodik róla amíg itt vagy. Minden Ember Felsőbb Énje állandóan a fátyol felőlem lévő oldalán van, de vannak olyan szálai ahogy ti mondanátok, amelyek lehetővé teszik bizonyos részeinek, hogy érintkezzen veled és a bolygóval. Ezek azok a részek, amelyekkel kapcsolatba kerülsz, amikor meditálsz. Ha egyszer már megérkeztél a Földre, a Felsőbb Én energiája kapcsolatban van a Földdel mindaddig, amíg a Föld létezik.

Az élet, amelyet éppen most élsz, ebbe a kristály-struktúrába lesz belekarcolva. A döntések amelyeket hozol, legyen az spirituális vagy egyéb, minden dolog amit megtapasztalsz, amin keresztülmész mint Emberi Lény, mind be vannak ágyazva ebbe a kristályba. A kristály-szerkezet tulajdonságait tudományotok jól ismeri. Ez egy olyan ásvány, amelynek az atom-szerkezete hosszú időkig ugyanaz. Ez egy olyan tulajdonságot eredményez amelyet már régen felfedeztek, ami a memóriával kapcsolatos. A mi esetünkben ez messzemenően több annál amit a tudományotok valamikor is elérhető  egy olyan kristályszerkezet, amely szent életfeladatokat tartalmaz, tudást, emlékeket és emlékezést. Amit ti a 3D-ben nem tudtok felfogni vagy megérteni, hogy a kristály tartalmazza a jövő potenciáljait is. Nehéz ezt megmagyarázni, de egyelőre fogadjátok el egyszerűen.

Te éled az életed a Földön. Amikor befejezted és megtapasztalod a halált ahogy ti nevezitek, vagy az átmenetet ahogy mi nevezzük, egy pillanatra visszatérsz a Teremtés Barlangjába. Ezen a ponton, minden amit megéltél és megtanultál, le lesz pecsételve ebbe a kristály-objektumba és ekkor a földi lényeged és a Felsőbb Éned megszentelt, személyes része elhagyja a bolygót.

Azt mondhatnánk, hogy ez a kristály-jegyzet olyan, mint egy interdimenzionális fa évgyűrűi. Időről időre rárakodnak az életek, minden amit megtanultál és minden amit a DNS-ed összegyűjtött. Ez messzemenően mélyrehatóbb mint ahogy feltételeznéd, mert a változások amelyek bekövetkeztek a tudatosságodban, ha van ilyen, itt maradnak ezen a bolygón rezgésszám változás formájában. Itt marad a civilizáció többi részének, mert rákerült magának a földnek a Kristályrácsára. Ezért elmondhatjátok, hogy maga a föld rezonál a ti rezgésetekkel; a múltbeli és a jövőbeli rezgésekkel.
Semmi nincs elpazarolva, semmi nem vész el. Amit te itt teszel, az itt marad. Minden dolog amit tettél, minden döntésed, minden felismerésed, a szeretet, az öröm, a dráma és a gyász; nem csak a tiéid, mindez magáé a földé is. Magának a földnek a rezgésszáma tehát milliószor millió emberélet energiájából áll össze, amelyet az emberiség megközelítőleg 50.000 év alatt hozott létre. Nem egy idő-kapszuláról van szó, mert ez aktív egész idő alatt. Egy idő-kapszula viszont passzív. Az interdimenzionális dolgok mindig a most-ban vannak. Tehát, nincs rajtuk dátum.

Ez azt jelenti, hogy akármikor megtapasztalod, az egy friss tapasztalat lesz.

A Föld idejének egy periódusa után, te újra meglátogathatod a földet. Legtöbben meg is teszitek, mert egy élet a bolygón olyan, mint egy nap egy nagyobb rendszer életében. A nagyobb rendszer egy áttekintése a ti életeitek százainak és a Szellem nem úgy lát benneteket, mint egy Embert ebben az életedben, hanem mint egy időtlen szent entitást, amely része Isten családjának, aki a Földért dolgozik, aki újra és újra itt van különböző inkarnációkban, vagy a karmikus energia megnyilvánulása-ként. Ezt számodra nagyon nehéz megérteni és elfogadni, mert ti úgy gondoljátok, hogy az élet a születéssel kezdődik és a halállal ér véget. Ez a felfogás többé már nem helytálló, hogy az élet pirkadatkor kezdődik és szürkületkor véget ér. Hanem folytatódik és folytatódik és minden egyes élet olyan, mint egy nap egy nagyobb életben. Ti folytatjátok az ébredést és az alvást, újra és újra. Ti ezt a folyamatot reinkarnációnak neveztétek el. Felsőbb Énetek egy megnyilvánulása újra és újra lejön a földre. Igaz is, mindig ugyanaz a Felsőbb Én.

Gondolkozz el ezen egy pillanatra! Sok élet, sok arc, férfi és nő - de ugyanaz a Felsőbb Én. Lejön, ahogy már előbb is és elhelyezi az új energiát, mint egy kezdő impulzust abba a kristályba ami a tiéd. Akkor megszületsz ezen a bolygón és folytatod az utazást, látszólag mint valaki más, akkor azt az életet éled. Amikor befejezed amit megtapasztaltál és megtanultál, abból egy újabb gyűrű lesz a kristályon. Egy idő múlva ezt a szent kristály-szerkezetet sötét színűre festik az életek százainak gyűrűi. Egy Felsőbb Én, sok-sok élet, sok-sok név és arc - mind TE vagy. Ez a lényege a Teremtés Barlangjának és a Kristályráccsal történő folyamatnak. Hát így működik. Bármit teszel, itt marad ezen a bolygón és hozzáadódik a még ezután következő egész emberiség energiájához.

Ez az áttekintése a Teremtés Barlangjában lévő Akasha Krónikának.

A nehezebbik rész, azt megmagyarázni, hogyan tartalmazhatja mindez a jövőt is. Mert mindazoknak az életeknek a lehetősége amelyeket még élhetsz, szintén ott van a Kristályrácson. Ez segít beállítani, hogy ki leszel a következő alkalommal. Nem tudom ezt jobban megmagyarázni és nem is fogok próbálkozni, esetleg annyit, hogy mindezeknek a dolgoknak értelme van. Sokan karmának nevezték a befejezetlen feladatok folytonosságát, sokkal inkább olyan, mint holnap felébredni olyan napi feladatokra, amelyeket még meg sem kaptál. Megbízások várnak rád - ezek a megbízások a jövő.

De egy interdimenzionális energia esetében, ezek mindig is itt vannak és kihatnak arra, hogy mit teszel amikor felébredsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése