2011. október 13., csütörtök

Csillag gyerekek - akik az Indigókat és Kristályokat követik...


Kik a csillaggyerekek?

Akik hisznek a különleges gyerekek létezéséről szóló ezoterikus elméletekben, úgy tartják, hogy a csillagok gyermekei is egy jól elkülöníthető csoportot alkotnak, és különleges adottságokkal rendelkeznek.

Míg a kristálygyermekek célja, hogy a világot jobbá, erkölcsösebbé tegyék, a csillaggyerekek állítólag a jövőben olyan új technológiákat és tudományos felfogásokat ismertetnek meg az emberekkel, melyeket még csak most kezdünk megérteni.

Létezésük azonban nem új keletű. Az elmélet hívei szerint a történelem során többször is a csillaggyerekeknek köszönhetően valósultak meg a jelentős technikai ugrások, az építészet hirtelen fejlődése, illetve azok a találmányok, melyek később megváltoztatták az emberiség történelmét. A különleges képességű apróságok előző életükben állítólag a földönkívüliekkel is kapcsolatban álltak, génjeik pedig ősi gének, melyek időről időre újra felbukkannak, amikor nagy változások előtt áll az emberiség.

A csillaggyerekeknek állítólag már más DNS szerkezettel születtek , mint szüleik.
Különös vonzódást érezhetnek az ásványok, elsősorban kristályok iránt is.

Különleges nyelvi tehetség

A csillaggyerekek könnyen tanulnak nyelveket, de az is gyakran előfordul, hogy új jelrendszert alakítanak ki. Különleges agyműködésük hihetetlen kreativitásról árulkodik. Ha porontyod olyan szavakat, festményeket vagy jelképeket alkot, melyekhez hasonlót még sosem láttál, könnyen lehet, hogy közülük való. A gyerekekre sokszor jellemző, hogy meglepő érzékkel kombinálják az általuk látott formákat és jeleket, a csillaggyerekek esetében azonban egészen új szimbólumokra és hangokra figyelhetsz fel.

Sokan közülük előszeretettel ábrázolnak képeiken különös világokat, földönkívüliekhez hasonlítható alakokat. Ezek lehetnek a másik dimenzió beszüremlő képei vagy az előző életükből származó tapasztalatok emlékei. Amennyiben azonban hasonló jeleket veszel észre, a lehető legjobb, amit tehetsz, ha a gyerekkel nyugodtan beszélgetsz furcsa szavairól és különleges rajzairól, és nem csinálsz nagy ügyet a dologból.
Kiemelkedő logikai és tudományos képességek

A csillaggyermekek ragyogó értelemmel érkeznek ebbe a világba. Fogékonyak, és értik az olyan tudományokat és tudományos elveket, melyeket a normális felnőttek legtöbbször nehezen fognak fel. Már egészen kicsi korukban imádják a számok világát, és kedvelik a logikai játékokat - nem csoda hát, ha később többnyire reálpályára mennek, és mérnök vagy fizikus lesz belőlük. Ezek a gyermekek abban hasonlítanak a kristálygyermekekre, hogy szintén csoportosítva gondolkodnak. Elképesztő logikai ugrásokra képesek, a feltevéstől szinte azonnal eljutnak a megoldásig.
Hatalmas információmennyiséget dolgoznak fel egyszerre, mintha letöltenék az információt, és sok mindenről tudnak beszélgetni, amit elvileg soha nem tanultak sem az iskolában, sem máshol.

Kifinomult intuíciók

Ha porontyod csillaggyerek, azt abból is tudhatod, hogy meglepően jó intuitív képességei vannak, és időnként egyszerűen tud olyan dolgokat, melyekről nincs tapasztalata. Látja az aurát és más energiamezőket is, valamint meglepően helytálló jóslatai vannak a jövőre vonatkozóan. Ha úgy érzed, csemetéd olyan, mintha láthatatlan radarjaival térképezné fel hangulataidat, és rendkívül érzékeny a környezetére, szintén intő jel lehet. Mindehhez azonban a csillaggyerekeknél rendszerint erőteljes személyes kisugárzás is társul, ami pillanatok alatt hatással lehet a környezet hangulatára.

Fontos azonban, hogy komolyan vedd porontyodat, ha ugyanis ezek a különleges apróságok úgy érzik, nem értik meg személyük fontosságát, könnyen magukba fordulhatnak, szomorúvá és kedvetlenné válhatnak. Ha tehát gyerkőcöd különleges megérzéseiről beszél, semmiképp ne nevesd ki, inkább hallgasd meg beszámolóját! Bizonyára te is jártál már úgy, hogy hasonló helyzetben valóban bekövetkezett, amit sejtettél: mindegy tehát, hogy hétköznapi benyomásokról vagy különleges megérzésekről van szó, mindenképpen tiszteld meg a kicsit figyelmeddel!

Beteges gyerekek

A csillaggyerekek érzékfeletti adottságaik révén pontosan meg tudják állapítani a fizikai test betegségeit. Bár normális esetben az immunrendszerük erős, és rendes körülmények között kicsattannak az egészségtől, sajnálatos módon, mivel sokuk különlegességét nem ismerik fel, egyesek kellemetlen helyzetük jeleként fizikai tüneteket produkálnak.

A betegség nem csak a különleges apróságok esetében utalhat lelki gondokra: ha porontyod egyik komoly betegségből esik a másikba, feltétlenül próbálj utánanézni, mi állhat a hátterében. Ha minden orvosi vizsgálat hiábavaló, elképzelhető, hogy több megértésre van szüksége a kicsinek. Azok a gyerekek, akik valamilyen tekintetben mások, mint a nagy átlag, egyébként is biztosabb szülői támogatásra szorulhatnak, hogy megőrizhessék egészséges önbizalmukat.

Hogyan kezeld?

Mindenekelőtt azonban ők is csak gyerekek. Ha tehát úgy gondolod, hogy porontyod is közülük való, azzal segíthetsz neki a legtöbbet, ha megpróbálod könnyebbé tenni számára a mindennapokat, és megtanítod, hogyan illeszkedhet be a többi gyerkőc közé, hogy boldog legyen. Figyelj fel az árulkodó jelekre, hogy segíthess a kicsinek!

Lényegében mindegy, hogy csemetéd földönkívülieket rajzol, vagy a jövőbe lát, a lényeg, hogy tőled minden helyzetben támogatást és megértést kapjon. A csillaggyerek számára is ugyanolyan fontos a gyermekkor, mint bármilyen más apróság számára, lehetőség szerint tehát ne terheld őt azzal, hogy minden adandó alkalommal különleges képességeit és küldetését hangsúlyozod.

Ha valóban csillaggyerek, a legnagyobb segítség számára az, ha biztos, kiegyensúlyozott hátteret adsz neki, így könnyebb lesz elérnie a célját, további tanácsokat lásd a Kristály gyerekekről szóló írásomban.

A támában ajánlott irodalom:

Meg Blackburn Losey: A ma gyermekei - A különleges képességű gyermekek legújabb generációi

Georg Kühlewind: Csillaggyerekek

és hogy gyermekeinknek is örömet szerezhessünk:

Paksi Zoltán: Csillagmesék csillaggyerekeknek 1. rész : Utazás a Nappal és a Holddal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése