2011. október 3., hétfő

Ne félj a jövőtől , az ÚJ-tól, a változásoktól !

Jézus az ÚJ-ba lépésről (tanítás Jézustól):

Mikor úgy érzed életedben lezárult egy szakasz, hirtelen üresség jár át. Először talán ijedtséget érzel, mert hiányzik valami...

De ha ebben a pillanatban,  itt és most magadba tekintesz, mosolyogva állapíthatod meg: hiszen mindenem megvan !!!

Igen, mert a szakasz, mi lezárult, nem a vége, hanem a kezdete valaminek. Annak, amire megértél már. Minden mit átéltél, s mit tanultál a következő lépést teszi biztosabbá.

 Jézus szavai álljanak itt most, melyek mindenkihez szólnak:

Emberi testetek és érzékeitek csak fokozatosan állíthatók és fejleszthetők. Meg kell tanulnotok, hogy testi érzékszerveitek a tapasztalás élményével gazdagítanak benneteket, de általa lelketek fejlődik és tanul, s szellemetek teljesedik.
Míg meg nem értitek Lényetek hatalmasságát, hogyan is fogadhatnátok be a szellemi tudást?

Ahhoz hogy megértsetek, meg kell érnetek… ez pedig nem mást jelent szeretett gyermekek, csak azt, hogy lássátok meg Önmagatokat!

Míg kicsinynek érzed magad, kicsiny vagy. Amint felfedezed szellemi nagyságodat szíveden át-naggyá leszel!
Mint látod, s annyiszor elmondtam nektek, szív nélkül az ember nem élhet, s nem érthet.

Gondolhatod magad nagynak, de csak szíveddel érted meg, mit is jelent a Nagyság.
Gondolhatod magad bölcsnek, de csak szívedben mutatkozik meg az isteni Bölcsesség.

Ha felemelkedtek Tudatotokkal az anyag teréből, s szellemi látásotokat kiélesítitek, csodálatos élményben lehet részetek: megláthatjátok Magatokat az Univerzum közepén fénylőn és ragyogón.

Rádöbbentek akkor az itt és most Fényében – Egységetekre – Létezésetek értelmére – a Teremtés folyamatosságára! Arra, hogy nem elszenvedői, hanem résztvevői vagytok ennek a folyamatnak, mely a Teljesség minden aspektusát hívatott megmutatni nektek!
Ebben az emelkedett és fennkölt állapotban egyszerűen tudjátok, hogy életetek egyes szakaszai erre a felismerésre és megértésre készítenek fel Benneteket.

Mindez azért történik, hogy szellemetek tiszta fényét lelketekkel  lehozhassátok magatokba s megmutatkozzon általatok a JÓ!

Ez a JÓ pedig nem más, mint isteni természetetek emberként.

Lépésről-lépésre egyre biztosabban álltok már a lábatokon, s lesz olyan szakasza életeteknek, mikor nem kell már fognom a kezeteket , mert Ti lesztek azok, kik  segítségül nyújtjátok tiéteket a járni tanulóknak.

Ez az ÚJ Kor!
A biztos tudása Utatoknak és Lényetek fénylő természetének. Mikor felelősséggel és hittel teli léptekkel haladtok a Szeretetben! Pontosan értitek, tudjátok és elfogadjátok önmagatokat, és mindezt a szívetekkel teszitek, alázattal és békével.

Mert ekkor már Bennetek van a Tudás, a Mindenek Tudása. Így azt is pontosan értitek, miért kellett életeteknek létezéseteknek egyes szakaszait átélnetek, megélnetek.

Minden kérdésetekre ott van bennetek a válasz, így feleslegesen miért tennétek fel őket. Megélitek Önmagatokat, s a sorsotok már lehetőség, eszköz a kezetekben.

Hitetek kezetekben a pásztorbot, Szeretetetek szívetekben az iránytű, Szellemetek fénye pedig táplálékotok !

Beléptek az ÚJ-ba, mely maga az állandóan megÚJuló, Fény által megnyilvánuló Teremtés – a Ti  egyéni , egyedi lehetőségeitek!
Amint ezt felismeritek – Tiétek !

Én, Jézus minden egyes emberi lénynek mondom:

Légy Önmagad Tiszta Fénye, s létezz Általa(d)!
Utad minden lépésében Veled vagyok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése