2011. október 4., kedd

Nehézségek a Fényküldötté válás útján...

 Az elmúlt hónapokban nagyon sok megtapasztalásom volt, ezek közül a legfontosabbak egyike a következő:

A legtöbb ember, akinek olyan életfeladata van, amivel más embereken segíteni tud (és előbb-utóbb, belső késztetések miatt akar is!), azok mindegyike korábban átélt valamiféle traumát vagy akár azok sorozatát. 
Azt gondolom , hogy az életben átélt nehézségek minél durvábbak akár lelki, akár testi tünetekben, annál jobban "edzik" az egyént. Át kell élnie olyan folyamatokat, amelyektől valóban "megnemesedik a lelke", a szó legszebb értelmében. Megtapasztalásokra kell szert tennie. 
Ha ezen az életszakaszon túljut - mert túl kell jutnia, hiszen feladata van más emberekkel - , akkor képes lesz betölteni élete célját:  
segítő, tanító vagy akár gyógyító lesz belőle, akihez mások szívesen fordulnak problémáikkal és képessé válik azok megoldására is.
 Milyen "nehézségekre" gondolok itt:
- különféle, súlyos , fizikai jellegű (akár gyógyíthatatlannak tűnő ) betegségek , melyekből sikeres a kigyógyulás
- depresszión, pánikbetegségen és hasonló mentális betegségeken való túljutás
- párkapcsolati problémák (boldogtalan párkapcsolat, házasság felbomlása, érzelmi csalódás partnerünkben, 3. személy megjelenése a kapcsolatban)
- rövid idő alatt több szeretett személy , családtag elvesztése
- súlyos anyagi problémák, nehéz helyzetek miatti kilátástalanság.
Ez csak néhány azok közül a lehetséges traumák közül, melyek érhetik a Fényküldötteket, mielőtt ráébrednének , mi célból is születtek le.  Nagy érzelmi mélységekbe jutnak el, ahonnan lefelé tovább már nincs út, csak visszaút van onnan.
A nehézségek azok, melyek megállásra, megtorpanásra, elgondolkodásra és az élet átértékelésére késztetik őket. Aztán jön az ÉBREDÉS...és milyen szépen is rendezik az életet ilyenkor az égiek...!!! Mindig éppen ott van vagy megjelenik ilyenkor az a másik ember vagy emberek, akikre éppen ebben az ébredési folyamatban a Fényküldötteknek szükségük van.  
Valamilyen formában minden Fényküldött megkapja az égiektől a segítséget, a jeleket, amelyek elindítják az ÚTON...csak észre kell ezeket a jeleket venni...és észre is fogják, mert OTT és AKKOR ez a következő, szükségszerű lépés/történés az életükben.

Biztatni szeretnék mindenkit , akik éppen most élik át ezen életszakaszukat. Túl lesztek rajta hamarosan ! Azután indul csak az "igazi életetek"  ... 
Tehát ha ma problémákkal küzdesz, az életedben nehézségek voltak/vannak, de mégsem "adod fel" , mert tudod, hogy vár Rád még "valami" az életben (ha nem is vagy most még tudatában annak , hogy mi is ez a valami pontosan), állj talpra , küzdj !!!
Merj lépni és tégy Önmagadért ! 
Minden problémánkra bennünk van a megoldás , hiszen maga a probléma is belül keletkezett, így csakis ott oldható meg. 
A Fényküldötté válás útján lehet és talán kell is külső segítséget elfogadni, éljetek ezekkel a lehetőségekkel , keressétek meg azokat a segítőket, akiktől támogatást, lelkesedést, hitet és erőt kaphattok!
Sok sikert az ÚTON, én már járom a magamét...! :-)
Utóirat: ..és , hogy merítsetek egy kis inspirációt, "kötelező olvasmány"-ként ajánlom : Dr. Doreen Virtue: Fényküldöttek útja c. nagyszerű könyvét

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése