2011. október 28., péntek

Energiagyógyászat - a jövő hatékony gyógymódja

                      

A Világmindenségben minden létező: élő, és élettelen dolog energiából, rezgésből áll. Különböző minőségű rezgésekből épül fel mind a látható, mind a nem látható világ, és mindkettő egymás hatására állandóan változik. Ezt a mindent átható kozmikus energiát, amely szüntelenül kering bennünk és körülöttünk, és amely nemcsak testünket, de az egész Világegyetemet átjárja, a keleti nyelvek is különbözőképpen nevezik: a kínaiak csinek, a japánok kínek, a hinduk pedig pránának hívják.                                                                   
A csi /kí / prána tehát maga az életerő, ami életben tart minket. Folyamatosan és öntudatlanul vesszük magunkhoz a levegő, a napfény és a föld energiájának befogadásával és átalakításával.
Az emberi test alapvetően három részből áll: a látható fizikai testből, az energiatestből, valamint az asztráltestből. Az élet fenntartásához a szervezetnek életenergiára van szüksége.
Csakrarendszer
Láthatatlan energiaközpontjainkon, a csakráinkon keresztül jut a testünkbe, majd olyan finom rezgésekké alakítjuk át, ami fizikai és energiatestünk helyes működéséhez szükséges. A szervezetünkbe vitt csi /kí / prána a testet behálózó, szabad szemmel ugyancsak nem látható energiavezetékeken, a meridiánokon/nadikon keresztül áramlik, melyek az idegeknél és ereknél sokkal sűrűbben szövik át testünk minden pontját. Ezt a megfigyelést használják fel minden olyan gyógymódban, melyben az energiaáramlást harmonizálják. Ilyenek pl. az akupunktúra, mely ősi kínai gyógymódban az életenergiát tűszúrások segítségével mozgósítják, és így gyógyítják a betegeket. De az akupresszúrában, a reflexológiában és a kézrátételes gyógyításokban (reiki, pránanadi) is ugyanez az elv érvényesül.

Az energia-gyógyítás ősi tudomány, mely az egész fizikai test gyógyítását az életenergia (csi /kí / prána) segítségével éri el...

Az energia-gyógyítás során segítünk helyreállítani a szervezet energiarendszerét, hogy meg tudja gyógyítani önmagát. Ha elzáródások, blokkok alakulnak ki az energiamezőben, eltávolítjuk azokat, ha pedig energiahiány lép fel, pótoljuk az energiát. Az öngyógyulás megkönnyítése érdekében mindig a teljes emberrel, s nem csupán annak egy szervével dolgozunk, így nem csupán tüneti, hanem oki kezelést is végzünk.

Az energiatest zavarai, egy vagy több csakra gyenge, ill. túlzott működése blokkokként jelentkeznek az energia áramlásában, melyek egy idő után már panaszként vagy betegségként jelennek meg. Az energiával történő gyógyítási technikák tudatos használatával és az energia átadásával eltávolíthatók a zavarok a finomanyagú energiarendszerből, ezáltal a szervezet öngyógyítási folyamata felgyorsul.

Az energia-gyógyítás hatása

Mivel ez az energia intelligens, pont arra a helyre jut, ahol szüksége van rá a szervezetnek, így segíti a gyógyulást, regenerálódást:

· életfolyamatainkat pozitívan támogatja
· mindenki egyéni igényeinek megfelel
· támogatja a személyiségfejlődés teljes folyamatát
· enyhíti a fájdalmat
· meggyorsítja az emberi szervezet regenerációs képességét, segíti a gyógyulási folyamatokat
· komoly segítség a gyűlölet, a harag, a méreg, a félelem, stressz stb. és a depresszió feloldásában.
· megkönnyíti a fizikai, és pszichikai szituációk, és hatások elviselését
· előnyösen befolyásolja az emberi viszonyokat és kapcsolatrendszereket
· serkenti a kreativitást, az intellektuális, és logikai teljesítőképességeket
· lehetővé teszi, hogy általa az ember rálépjen az önmegismerés nem éppen könnyű útjára.
Ezek csak a legfontosabb területek, ahol az energiagyógyászat segítségünkre lehet. Mint ahogy évezredekkel ezelőtt Atlantiszon, úgy a jelenben és még inkább a jövőben egyre nagyobb teret fog hódítani az energiákkal való gyógyítás-gyógyulás. Nem új keletű dolgokról van szó, hiszen ez egy ősi tudás, ami feledésbe merült, de napjainkban egyre többen fedezik fel áldásos hatásait.
Gondoljunk csak JÉZUS csodálatos gyógyításaira...én úgy gondolom, ezek a csodák szintén az ősi energiagyógyászatból és az azzal párosuló HIT-ből születtek meg. A gyógyító hitt (és hisz) abban, hogy képes bármilyen betegséget meggyógyítani, a beteg pedig akarja és hiszi, hogy meg fog gyógyulni. Ennek eredménye lesz a "csodás" gyógyulás. 
Ha az energiagyógyászatról többet akarsz megtudni vagy úgy érzed, szükséged van segítségre, ajánlom figyelmedbe szeretett energiagyógyászom honlapját, ahol elérhetőségeit is megtalálod:
Energiagyógyászat
A kristályok képesek arra, hogy az energiagyógyászati kezelést kiegészítsék. A gyógyítás során a gyógyító a kristályokat a csakrákra, illetve a gyógyítandó testrészekre helyezi, így még hatékonyabbá téve a kezelést.
Két energetikai kezelés között pedig érdemes az adott problémára hatékony kristályból ékszert viselnünk vagy marokkövet magunkkal hordanunk. Kiegészíthetjük ezt még kristályokkal energetizált kristályvíz rendszeres fogyasztásával is, amivel a kristályban lévő jótékony információk és rezgések szintén bejuttathatók a szervezetbe, segítve a gyógyulási folyamatokat.
Aurafotók energiagyógyászati kezelés előtt és után:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése