2011. október 10., hétfő

Egy sikeres kristálytanfolyam Székesfehérváron

Blogomban korábban már írtam, hogy kerestem egy jó tanfolyamot a kristályokkal kapcsolatban. Első próbálkozásom nem volt sikeres, viszont másodszorra rátaláltam azokra az emberekre (illetve két kiváló hölgyre!), akiktől kaptam tanítást ezen a téren és remélem a jövőben is lesz még lehetőségem tanulni tőlük.
Az egész napos program során nem csak a kristályokkal ismertettek meg bennünket mélyebben, hanem lehetőség volt kristálymeditáció többszöri gyakorlására is.
Ezek a meditációk nagyon sikeresek voltak, így csak ajánlani tudom mindenkinek a "KRISTÁLYMEDITÁCIÓT" !

Ezen túlmenően a két oktató hölgy személyisége is nagy hatást gyakorolt rám, gondolkodásmódjukkal, életfelfogásukkal nagyon közel állnak hozzám és megtiszteltetés számomra, hogy ott lehettem ezen tanfolyamon. Remélem lesz folytatása is, hiszen van még mit tanulni a kristályokról! :-)

Bízom abban, hogy nem okozok gondot ennek a két nagyszerű hölgynek, ha név szerint is megemlítem itt őket:

Szegfű Zsuzsanna természetgyógyász, reflexológus, nemeskőgyógyász, de emelett foglalkozik RAI rendszerben REIKI, AROLÓ és ANGYAL tanfolyamok lebonyolításával is.

és

Komlódy Tímea kristályterapeuta, aki emellett életmód tanácsadással és REIKI-vel is foglalkozik.

Aki a változás útján el szeretne indulni, első lépésként kezdheti REIKI-vel, ami egyrészt rezgésszintünk emelésére is alkalmas módszer, másrészt életfelfogásunkat is gyökeresen átalakítja. REIKI II-es beavatás után ezt tapasztalatból mondhatom.

Szívből ajánlom mindkettőjüket .
Ha kapcsolatba szeretnél lépni velük, írj, megadom elérhetőségüket!

1 megjegyzés:

  1. a fenti kristály tanfolyamon a hétvégén újra részt lehet venni, akit érdekel keresse meg Tímeát a Facebook-on, de a Kristályerő csoportban is meg fog jelenni az időpont és tanfolyami tájékoztatás 1-2 napon belül. :-)

    VálaszTörlés