2011. december 5., hétfő

Miért fontosak számunkra a kristályok?

Már sokszor és sok helyen olvashattál arról, miért is fontosak számunkra a kristályok, de talán nem elégszer...


 Életünk alapvetően összekapcsolódik a kristályos szerkezetekkel, hiszen mind testünkben, mind a bennünket körülvevő élő és élettelen dolgokban visszaköszön ránk. Gondolj csak egy apró hópihére, amiben egy csendes téli estén gyönyörködsz , kinézve meleg szobádból az ablakon…vagy akár a munkádhoz használt számítógépre…észre sem vesszük igazán, de jelen vannak a kristályos szerkezetek az életünkben.

A természet képes megalkotni a maga csodáit – pillants csak egy kvarckristályra, szépsége, tökéletessége elbűvöl - mi emberek pedig megértettük ennek a kristályos szerkezetnek a nagyszerűségét és megpróbáljuk felhasználni mindennapi életünk megkönnyítésére, átültetve ezt a csodálatos szerkezeti formát különféle használati tárgyainkba.

Vonzódásunk a kristályszerkezetekhez nagyon mélyen gyökerezik lelkünkben.

Az ősi atlantiszi kultúrában is használták gyógyításra és információközvetítésre őket. Bár sokat felejtettünk ebből az ősi tudásból, ma mégis újra kezdjük felfedezni és elfogadni a kristályok segítségét.

Az előttünk álló változó világról olvashattad, hogy akár „ÚJ KRISTÁLY KOR”-nak is nevezhetjük, hiszen ebben az időszakban még nagyobb szerepe lesz életünkben ezeknek a csodálatos köveknek.
Érzem, hogy eljön az az idő, amikor újra tudjuk eredeti formájukban is használni a kristályokat egymás közti  kommunikációra, hasonlóan a telepátiához…a kövek gyógyhatásairól pedig már ma is óriási tudástárral (és ennek megfelelő szakirodalommal) rendelkezünk, csak bátrabban kell alkalmaznunk ezt a tudást, más alternatív gyógymódokkal együtt és csodálatos gyógyulásokra és változásokra válik képessé testünk…

Személyes tapasztalatból mondhatom, hogy gyógyító hatással bírnak, hiszen a kristály ékszerek készítése számomra egyfajta „munkaterápia” is lett. A kristályok ilyen szintű és mennyiségű közelsége pozitív változásokat eredményezett az én  tüneteimben is. Megélem ezt a csodát és szeretném átadni másoknak is, ezért vagyok ennyire lelkes és boldog, ha készíthetem az ékszereket. Mert tudom, hogy nem „csak egy kristályt”, hanem csupa  jót , a gyógyulás, változás egy alternatíváját és nem utolsó sorban a bennem lévő harmóniát, szeretetet adom át mindenkinek…
Egyre több embertől kapok pozitív visszajelzéseket , hogy milyen jótékony, testet-lelket harmonizáló hatást tapasztalnak , ha kristályokkal veszik körül magukat. Ezek a visszajelzések megerősítenek hitemben, hogy jó az, amit csinálok…megismertetni az embereket a természet eme remekműveivel és átadni nekik belőle egy-egy apró szeletkét is. :-)

Egyre jobban és ösztönösebben vonzódunk „kis segítőinkhez”.
A kristályok rezgése magasabb , mint a mi testünké, így a közelünkben lévő kövek segítik rezgésszintünk emelését, ezzel is pozitívan befolyásolva testi-lelki változási folyamatainkat.

Ha találkozol egy kristállyal, rátekintesz ,  tudni fogod, hogy szükséged van-e rá…nem Te választod ki őt, hanem ő választ ki Téged. Bármilyen hihetetlen, de a kristályokat nem tekinthetjük élettelen dolognak, sokkal inkább egy magas intelligenciával bíró ÉLŐLÉNY-nek nevezném őket.

Mire is alapozom ezt a hitem?

Fogj a kezedbe egy kristályt, csendesedj el  lélekben és ha ez megtörtént , össze fogsz tudni kapcsolódni a kristály „lelkével”. Érezni fogod annak energiáit, melegségét, esetleg bizsergést, ami azt jelenti, hogy megindult köztetek a „kommunikáció”…

Mondhatod akár azt is, "na jó , de én ebből semmit nem érzek”…erre csak azt tudom válaszolni, hogy nem vagyunk egyformák…vannak olyan emberek, akik szinte azonnal „éreznek” ,  nyitottabbak ezekre a magas rezgésekre  és vannak olyanok , akik nem .
De ha hiszel abban, hogy képes vagy a kapcsolatfelvételre , akkor előbb-utóbb megnyílik előtted az út a Te személyes kristályod felé…, úgyhogy csak biztatni tudok mindenkit , ne adjátok fel !
Amikor szükséged lesz egy kristályra, meg fog nyílni számodra is az út az adott kristály rezgésének befogadására.

Keresd érző megközelítéssel azt (vagy azokat) a köveket, melyek adott élethelyzetedben vagy életszakaszodban leginkább segítségedre lehetnek.
Mert  egyáltalán nem biztos, hogy csak egyfajta kristályra van szükséged…
Minden reggel, amikor felkelek, érzéseimre hallgatva választom ki aznapi ékszereimet. Lelkünk tudja, hogy mire van akkor éppen szükségünk, úgyhogy érdemes intuitív módon kiválasztanunk aznapi segítőnket.

A kristályok jótékony hatása leginkább abban nyilvánul meg számomra, hogy támogatják testünk öngyógyító folyamatait, magas rezgéseikkel megszüntetik testi-lelki szinten a bennünk lévő diszharmóniát és ösztönöznek bennünket arra, hogy pozitívabban álljuk hozzá az élet mindennapi megpróbáltatásaihoz.

Ilyen sok segítséget egy élettelen DOLOG nem tudna nyújtani számunkra, ezt csak egy másik „ÉRZŐ ÉLŐLÉNY” képes megtenni.

Ezért kérlek Benneteket, ha befogadtok életetekbe, személyes teretekbe kristályokat, bánjatok velük tisztelettel és szeretettel. Gondoskodjatok róluk, mint ahogy más élőlényekkel is tennétek:

- rendszeresen tisztítsátok meg őket
- a feltöltésről se felejtkezzetek el (ez számukra a „táplálék”, hogy hatékonyan tovább tudjanak bennünket segíteni)
- ne beszéljetek a közelükben gorombán, ne viselkedjetek negatívan, hiszen ezeket az információkat a kristályok átveszik Tőletek és később visszasugározhatják Felétek…
- rendszeresen mondjatok köszönetet a kőnek (a kő angyalának), hogy segít Benneteket mindennapjaitokban.

Lehet, hogy ezek a tanácsok kicsit „viccesen” hangzanak számodra.
De csak próbáld ki és egy egészen új világ fog feltárulni Előtted…a szeretet, béke és harmónia világa, vagyis az ÉLŐ, ELEVENEN PULZÁLÓ KRISTÁLYOK VILÁGA ! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése