2011. december 5., hétfő

Hegyikristály

szerkesztés alatt... de addig is:

A hegyikristály színtelen, átlátszó, gyakran zárványos. Az értékesebb hegyikristály darabok víztiszták és üvegfényűek, zárvány nélkül. A hegyikristály minden gyógykövek " leggyógyitóbbika", a drágakövek közül a legtöbb gyógyhatással rendelkezik. Hatását ma már a hagyományos orvoslásban is elismerik, a hegyikristályt orvosi műszerekben is használják.
A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre.
A legismertebb gyógykövek egyikének számít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz. Akár marokkőként akár ékszerként használjuk a hegyikristályt, érdemes más kövekkel kombinálni! A hegyikristály minden csakra működését kedvezően befolyásolja! A hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tárolja és felszabadítja az energiát, kezünkben tartva megkétszerezi a biomágneses mezőnket. Elektromágnesességet termel és eloszlatja a statikus elektromosságot. Tisztítja és erősíti a szerveinket és a lelkünket. A hegyikristály a tisztaság és harmónia megtestesítője. Segít a tiszta gondolatok megteremtésében, ékszerként használva erőt ad viselőjének. A Feng shui alkalmazásánál a hegyikristályt többek között a családi béke és harmónia védelmére is ajánljuk.  A hegyikristály az energiánkat a lehető legmagasabb szintre emeli. Ráhangol spirituális céljainkra, fokozza természetfeletti érzékeinket, segíti a figyelem-összpontosítását, és előhozza az emlékeinket. A hegyikristály minden kövek között a leggyógyítóbbként van számon tartva, ezért az összes betegség esetén használható! Erősíti az immunrendszerünket és harmóniát teremt a szervezetünkben.
A hegyikristály növeli a fizikai és spirituális energiaszintet, marokkőként bármelyik csakrára téve szabályozza a test finom energiaáramlását. Fokozza a nyugodt éberséget, minden szinten kiegyensúlyozottságot biztosít. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése