2011. december 20., kedd

Karácsony előtt még ezt-azt készítettem....:-)

Egy klasszikus vonalú mohaachát szett , nagyon elegáns lett :-)
Színes kis angyalka ékszerek howlit-rózsakvarc-ametiszt lila láncon
Rózsakvarc szitakötővel
Howlit-ametiszt-rózsakvarc szivecskével ("made with love" felirattal)
Howlit-kalcedon-ametiszt-rózsakvarc angyalkával karkötő egy kedves kislány részére készítve :-)
Howlit-hematit-rózsakvarc-karneol-ametiszt egy törékeny és érzékeny hölgy részére elkészítve testi-lelki megtisztulásra, méregtelenítésre, a szeretet-szerelem bevonzására, a nőiség és spiritualitás megélésére, lelki béke, nyugalom, belső harmónia megteremtésére, de hatásos még nőgyógyászati-szív-és vérképpel-vérképzéssel kapcsolatos problémákra (pld. vashiány), fejfájásra...és még sorolhatnám....:-) és viselőjén csodálatosan áll !!!
Ez egy kedves kislánynak készült, aki szülei elmondása szerint nagyon sok szeretet hozott el az ő életükbe, érzékeny "lélek", akihez a rózsakvarc tökéletesen illik, viszont nem árt senkinek sem a howlit nyújtotta testi-lelki megtisztulás és még egy kis karneol a húgyúti problémák ellen (de persze a karneol sok-sok energiát is ad az ékszer viselőjének!) 
még egy kis rózsakvarc a karácsony-szeretet jegyében "retro" angyalszárnnyal
Ónix-rózsakvarc-howlit tündérke : a howlit, rózsakvarc már szinte "alap" lesz az ékszereimben, hiszen a megtisztulás , a szeretet megélése mindenki számára nagyon fontos, kiegészítve az ónix-szal, ami hatásos mindenféle daganatra, fülproblémákra, megvéd bennünket a befolyásolhatóságtól és ez a kép nem is tükrözi vissza igazán, mennyire bájos lett ez az ékszer ...
már megint egy rózsakvarc, kimondottan cicakedvelőknek !
...és íme a cicás szett gyerek-verzióban !!!
egyszerűen elegáns a fényesen csillogó hematit
Ezt a szivecskés hematit szettet egyik kedves kolléganőm fogja kapni karácsonyra, remélem nem nézi meg addig a blogomat, mert akkor oda a meglepetés... :-)
Hematit-rózsakvarc-szép sötétlila ametiszttel
ez szintén egy kolléganőmnek készült, aki nekem a legnagyobb segítségem, nagyon szeretem őt, egy hullámhosszon vagyunk , egyformán gondolkodunk, ő már megkapta a karácsonyi ajándékát... ametiszt kockák rózsakvarccal és hematittal
ez a karkötő korábban már szerepelt a fotók között, most egy "filyegő" helyett hárommal bolondítottam meg, nagggyooon jóóóó lett !!! :-)   ajánlom VIKI figyelmébe !
Az előző karkötő köveivel elkészült az első "nyakék" is, húúú, hát ez nagyon "tuti" lett (ónix-szodalit-krizokolla-türkiz-fehér jáde-hematit)  VIKI ! Ezt is nézd meg... :-)))
Kislányomnak karácsonyra, a nagy "cicamániásnak", kedvenc köveivel: citrin-howlit-kalcedon-türkiz
Hegyikristály-ametiszt-aventurin és borostyán kis pillangóval (bőrproblémákra ajánlott)
Még egy nyakék: hematit-hegyikristály-karneol-kalcedon-ónix-rózsakvarc-ametiszt-füstkvarc
Egy kisfiúnak, aki "tudatosan" választotta köveit, egy igazi "mai kor gyermekének" , aki tudja, mire van szüksége: aventurin-ónix-krizokolla és kalcedon
karkötő variációk díszítő elemek nélkül "csak kövek" fémallegia esetén (rózsakvarc, csakrakarkötő és egy különös szépség: citrin-ametiszt-hegyikristály)
...és még sok-sok szépség készült, de nem győztem mindent lefotózni, ez csak egy kis ízelítő , remélem tetszett...:-)

Boldog karácsonyt, szerettel  Zsuzsa :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése