2012. február 2., csütörtök

Tanuljuk a kristályokat 3. rész

Kövek szeretete, rezgéseik, "saját kő" választása


A kövek szeretetére való nevelés:

A kövek szeretetére való nevelést, már gyerekkorban érdemes elkezdeni.
Magam a kirakódó vásárok során leptem meg kislányomat, néhány színes kővel. Mindig találtunk olyat, amelyiket valami miatt feltétlen haza kellett vinni, vagy olyat amilyen még nincs otthon (pl. nyaklánc, gyűrű, karkötő vagy csak egyszerűen kő vagy kövek).
Nyaklánc, gyűrű, karkötő : a testet körülvevő energia persze megtette jótékony hatását :-)

Ha a kő mellé tudatosan választunk ki egy jó könyvet is a rendelkezésre álló szakirodalomból,  akkor ez által feltárul az ismeretlen világ előttünk a gyógyító kövekről, más dimenzióba helyezte addigi elképzeléseinket a betegségekről.

Az a felfedezés, hogy a fájó torokra egy pohár vízben áztatott kővel használható gyógyító elixírt lehet készíteni, a természetre fogékony lányomat és minket, felnőtteket is rögtön megfertőzött. A fertőzés oda-vissza működik.

A kövek rezgéseket adnak le:

Tudomásul kell vennünk: hogy a kövek gyógyító erőkkel rendelkeznek, ugyanúgy, mint a növények. A kövek ásványokból állnak. Tudjuk, hogy testünk egészségéhez szükségünk van ásványokra. Megszoktuk, hogy az segít, amit lenyelünk. Akkor hogy segítsenek a kövek anélkül, hogy lenyeljük őket? Létezik egy olyan jelenség, hogy gyógyító erővel rendelkező személyek közelében (pld. energiagyógyászok) vagy gyógyforrás vízében való fürdés után jól érezzük magunkat. Panaszaink, pedig enyhülnek, vagy egyszerűen megszűnnek. Talán már Te
is éreztél különös nyugalmat egy diófa alatt ülve?!

A látnokok és a különösen érzékeny emberek megállapították, hogy minden szerv más frekvencián rezeg. Ha csukott szemmel hallgatunk zenét és figyelünk testünkre, akkor érezhetjük, hogy a különböző hangok, amelyek más hullámhosszúak a testünkben különböző helyeken találnak rezonanciára.

Minden kő más hullámhosszon rezeg, és eltérő rezonanciákat okoz a test különböző pontjain.
A legegyszerűbb alkalmazási lehetőség az általunk kiválasztott marokkövön keresztül történő gyógyítás.

Hogyan válaszunk magunknak marokkövet?

Egyesek szerint mi választunk magunknak követ, mások szerint a kő választ ki bennünket. Hozzám az utóbbi változat áll közelebb. Szerintem semmi nem történik véletlenül és ez egy kővel való egymásra találásunkkor sem történhet másként. Mindkettőnknek akarni kell. Azonos hullámon kell rezegnünk, hogy kapcsolatba kerüljünk.

- Először próbáljunk meg a sok magát felkínáló kő között olyat keresni, amely már az első pillanatban azt az érzést kelti bennünk, hogy mi már régóta ismerjük egymást.
- Azután vegyük kézbe. Ha érintése kellemes, meleg, netán jóleső bizsergés fut keresztül rajtunk, akkor már lehet, hogy megtaláltuk egymást.
- Ezután folyóvíz (csapvíz) alatt mossuk le róla a rárakódott energiákat, ha van rá mód.
Lehetőleg csak tiszta követ engedjünk magunkhoz. Hogyha a frissen hideg vízben átmosott kő pillanatok alatt meleg lesz tenyerünkben, akkor megtaláltuk egymást.

Ha a kő hideg marad, ⇒akkor az nem a mi kövünk.
Keressünk tovább, biztos megtaláljuk.

Vannak, akik ingát, esetleg pálcát is segítségül hívnak, de ők már „magasabb szinten állnak”.

Jobban járunk, ha bízunk magunkban, az érzéseinkben.
Kövünket tartsuk magunknál. Ha szükségét érezzük, akkor vegyük kézbe, mert, ha simogatjuk, akkor a kő a reflexzónákon keresztül hatni fog az egész testünkre. Tessék elhinni, hogy tenyerünkkel képesek vagyunk érzékelni, átvenni és felhasználni kövünk által számunkra kibocsátott gyógyító frekvenciákat.

Ha ez a bizalom, kövünk és magunkkal szemben létre jön, akkor egy új, számunkra eddig ismeretlen,  más dimenzióval egészül ki életünk.

- ettől a pillanattól kezdve felnőttünk „önmagunkhoz”
- ettől a pillanattól kezdve rendelkezünk az őstudattal kapott tudatos cselekvés képességével.

Ha mostantól, úgy döntesz, hogy élsz a kapott lehetőséggel, akkor minden egyes napod valamennyi másodpercében egy új teremtő folyamat kezdődik.
Gondolataid és érzéseid mestere leszel. :-)


folytatása következik...

forrás: www.paramed.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése