2012. január 19., csütörtök

Fogászati problémák kezelése kristályokkal

Amint korábban már írtam, szeretném a kristályok gyógyító hatásairól összegyűjtött tapasztalatokat blogomban mindenkivel megosztani, itt álljon a sorozat első része:


Fogágybetegségek kezelése kristályokkal:


Néhány hete egyik kedves ismerősöm kért tanácsot, melyik kristályát használja , mivel krónikus betegsége miatti fogágybetegsége újra "erőre kapott". Ilyenkor általában a fogágy begyullad, időnként a gyulladás gócpontjában tályog is kialakulhat, ami akár 2-3 hétig is tartó "küzdelmet" jelent a teljes gyógyulásig, ha minimalizálni szeretnénk a gyógyszerek használatát. A rágás nehézkessé és fájdalmassá válik, a fogínyen a tályog miatt nagy duzzanat képződhet. Mint köztudott, a fogbetegségek nagyon kihatnak hangulatunkra, így napokig tartó rossz közérzettel is számolni lehet.

Mivel nem ez volt az első ilyen eset, ismerősöm már az első jelző tünetek jelentkezésekor kérte segítségemet, így már a második naptól használta a borostyánt és kék kalcedont. Sajnos nem volt ilyen kövekből nyaklánca - amit egész nap viselhetett volna - , de éjszakánként egy borostyán és egy kalcedon marokkővel aludt, azokat a párnájára, közvetlenül az arcbőrével érintkezve helyezte el és használta. 3. naptól a tályog bár kialakult, de hamar ki is fakadt és sokkal kevésbé volt fájdalmas, mint korábbi alkalmakkor. A teljes gyógyulási folyamat - gyógyszerek használata nélkül ! - az 5. napra lezárult. A gyulladás , tályog és fájdalom is megszűnt.



Köszönet érte a csodálatos borostyánnak és kék kalcedonnak ! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése