2011. november 24., csütörtök

Legújabb készítésű ékszereim

Kedves Látogatóm!

Itt mindig a legújabb készítésű ékszereimet találod. Néhány hét után átkerülnek a fotók és leírások a "saját munkáim kristályokból" aloldalra, kérlek oda is látogass el !

1./ Fantázianév: "Kapcsolatteremtés a természettel"

A fülbevalóból, nyakláncból, karkötőből álló szett színeinek, mintájának szimbolikája:

Fekete - Gaia földanya
Zöld - növényvilág, élő természet
Kék -égbolt, illetve kapcsolatunk a felsőbb világokhoz
Szitakötő - állatvilág, ill. elementálok birodalma

Az elkészült darabok színei változatosak , mégis harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Viselőjét a természettel való harmóniában élésre készteti. Ha egységben tudunk élni a természettel, akkor lelkünk is kiegyensúlyozottabbá válik. Egyúttal a természetben való tartózkodás elősegíti a lelki harmónia elérését és fenntartását.

Kövek hatásai: 

Ónix (fekete): megvéd a negatív befolyásoktól, energiáktól, fokozza öntudatunkat, koncentrációnkat
Szodalit (kékes-fehér): felhők színére emlékeztető rajzolata megnyugtat, ellazít, egyensúlyba hozza érzelmi állapotunkat ; oldja az érzelmi gátakat, bűntudatot.
Krizokolla (kékes-zöld): elősegíti az ellazulást, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, rávilágít a tudattalan dolgokra, hatására érettebbé válik a személyiség.
Türkiz (világos kékes): segít elhatárolódni a lelki terhektől, megszünteti az ingadozó kedélyállapotot, depressziót, kimerült állapotban növeli energiatartalékainkat; óv a negatív energiáktól, erősítve az auránkat; belső megnyugvást hoz, mélyíti a meditációt.



2./ Fantázianév: "Az én angyalkámnak"

Az ékszerek megalkotását a "Felsőbb ÉN"-hez való könnyebb kapcsolódás igénye hívta életre bennem.
A kis angyalka motívum hátoldalán a felirat "made for an angel"  :-)  , szól ez annak a személynek, akinek odaajándékozod vagy akár önmagadat is meglepheted egy védő angyalkával...hamarosan készül a hozzá illő angyalkás karkötő is ! :-)

Kő hatása:

Ametiszt (lila): erős védőkő; segít megőrizni a szellemi józanságot, miközben elősegíti az ellazulást, érzelmileg kiegyensúlyoz, a meditációt elmélyíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése