2013. augusztus 10., szombat

Boltocskák, ahol megtalálhattok ... :-)




 Az elmúlt időszakban sokat dolgoztam és sajnos kevés időm volt írni. De ennek eredményeként már több helyen is találkozhattok személyesen (is) az általam készített ásvány szépségekkel.

Immáron Székesfehérváron 4 helyen is.

A legújabb a Gyógynövény Diszkont Palotai Úti boltja, ahol a kedves személyzet szívesen áll rendelkezésetekre, ha kérdésetek van vásárláskor. Most már nem csak a gyógynövények tekintetében, hanem az ásványok terén is.

Néhány pillanatkép az üzletről és a vitrinkémről és némi ízelítő:

Ahogy belépsz a boltba ez a LÁTVÁNY fogad. Szívet melengető.



Itt egy pillanatra a készítő (vagyis jómagam :-) is feltűnik a tükörben


a gyógynövények és a segítő kövek jól megférnek egymás mellett

fülik és medálkák

nyakláncok és karkötők, a kagyló tálkában pedig elbújtak az angyalkáim ...de ott vannak, bizony :-)

sok-sok szép karkötő a csakra ékszerek és baba borostyán láncok mellett

egy szép amazonit szett zárja alul a sort :-) , de ott mellette elbújva egy kristályvíz készítéséhez való apróbb kövekből álló kristálycsomagot is találhattok ametiszt-rózsakvarc és hegyikristály vegyesen van benne.  


Sajnos az örömömbe, hogy még egy újabb helyen van lehetőségem megmutatni ékszereimet, egy pici üröm is vegyül...egy "jóakaróm" nem nézi jó szemmel a munkásságomat...talán abban leli örömét, hogy nekem problémákat okozzon...de hát nem vagyunk egyformák. Én akkor is kitartok amellett, hogy amit csinálok az jó, segítek vele embertársaimnak is, hiszen elérhető közelségbe viszem hozzájuk a kristályokat. Ettől a feladatomtól nem tántoríthat el senki és nem fogja a kedvemet szegni az sem, ha olyan "támadások" érnek, amelyek alaptalanok. Megoldom a problémát és megyek tovább előre, mert ez az UTAM...és minden probléma megoldásával erősebb leszek, mert tanulok az élet adta leckékből.

Várunk benneteket szeretettel a boltocskákban! :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése