2012. szeptember 27., csütörtök

Labradorit

Csakra: torokcsakra, szívcsakra
Csillagjegy: Bak, Halak.
Elem: víz =(némi föld)
Színe: szürkéstől a feketéig, kékkel, sárgával színezve.



Jellegzetességei: a színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurából, és megelőzi az energiaszivárgást. Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását. El tud vinni bennünket egy másik világba vagy más életekbe. Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.
A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a "megfelelő időzítés" művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.

Pszichológiailag: a labradorit eloszlatja a félelmet, a bizonytalanságérzetet és a korábbi csalódásokat, de beleértve az előző életekben elszenvedetteket is. Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurára kapcsolódnak rá.
a labradorit megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül. Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet. Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot. A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza.
A labradorit hasznos társ változások idején; erőt és állhatatosságot biztosít. Az átalakulás köve; előkészíti a testet és a lelket az emlékezési folyamatra.
 
Gyógyhatása: a labradorit jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát; egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást. Radionikus kezelésben tanúként használható, hajszálpontosan megjelöli a rendellenesség okát.
 
Sárga labradorit: a tudat legmagasabb rendű szintjéig is elér, segíti a vizualizációt, a transzot, a tisztánlátást és az üzenetközvetítést. Jótékony hatású a napfonatcsakrára, és a kitágítja a szellemi testet, belső bölcsességet biztosít. Gyógyítja a gyomrot, a lépet, a májat, az epehólyagot és a mellékveséket. Elhelyezés: tegyük a harmadik szemre, a napfonatcsakrára, vagy tartsuk a kezünkben!

Saját készítésű labradorit ékszereim, melyeket meg is tudsz rendelni:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése