2012. március 9., péntek

Néhány újdonság az elmúlt napokból :-)

Mindig jönnek új ötletek, amiket meg kell valósítanom, íme egy kis ízelítő, fogadjátok szeretettel:

Ajánlott annak ez a ónix karkötő, aki a nagyobb méretű ásványgyöngyöket kedveli és szeretné "cserélgetni" a karkötőjén a fém díszítést (ez a "fityegő" karabínerrel kapcsolódik a karkötőhöz), az ónix erős védőkő, nem utolsó sorban egyszerűen elegáns :-)
Ez a csakra karkötő nagyobb ásvány golyókból készült , harmonizálja a csakrákat, segítve rezgéseivel azok megfelelő működését
Türkiz-leopárd jáspissal,  hát ezt az összeállítást még sokszor meg kell majd ismételnem, mert nagyon "ott van"  :-)

Türkiz füstkvarccal és tengeri csillaggal, nagyon cuki :-)

ez is türkiz és füstkvarc, de itt már a "tavasz" is érződik, megérkeznek szépen-lassan az első pillangók :-)

Együtt mindenki ...melyiket szeressem ??? ... és TE ???

Sikerült találnom egy csodálatosan szép színű karneolt, máris beleszerettem :-)

"Melyik kulcs nyitja a szívedet ?" 





fantázia névvel született meg ez a szépség rózsakvarcból és rodonitból, a kristályok valóban a szívcsakrád megnyitását segítik, a kulcs már csak a ráadás...szeretni fogod, főleg ha attól a személytől kaphatod meg, akinek a "kulcs"-ot is szívesen és örökre a kezébe adod :-)


...és lesz még folytatás a tavasz jegyében, virágokkal, pillangókkal, szitakötőkkel és húsvéti nyuszikkal :-) Érdemes figyelned a következő napok bejegyzéseit is !

Addig is hétvégén irány a szabadba, kirándulni, kertészkedni, feltöltődni ! Ülj le egy pillanatra vagy csak állj meg és hunyd be a szemed, hallgasd a szellő lágy suhogását és az első tavaszi madárcsicsergést! Légy boldog !!! :-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése