2014. április 15., kedd

A 2. székesfehérvári Lélek-nap - 2014.03.30.

Újra egy olyan rendezvényre volt szerencsém készülődni, ahová nyitott szívvel és befogadó lélekkel indulhattam.

Az ilyen rendezvényekre való készülődést mindig egy hosszabb "dolgos időszak" előzi meg. Szebbnél - szebb ékszereket készítek, melyeket mindig igyekszek úgy összeállítani, hogy azok jó segítőivé váljanak későbbi viselőiknek.

Ime a végeredmény, az én szép kis "energiabomba-asztalkám" :-)


E rendezvény másik nagy kihívása volt számomra , hogy mint előadó is szerepelnem kellett, beszélve az ásványokról, gondozásukról , gyógyhatásaikról. Hát bevallom, némi izgalommal vártam első "nagyközönséges" szereplésemet, hiszen eddig csak kisebb hallgatóság előtt kellett kiállnom a "pódiumra".

De az izgatottságom néhány mondat után szertefoszlott (talán kis torokcsakrás segítő kövecskéim is támogattak ebben, hogy "meg tudjak szólalni" és bátran viseljem a szerepléssel együtt járó izgalmakat.

Rajtam kívül természetesen még nagyon sok más előadó is részt vett ezen a rendezvényen, közülük szeretném kiemelni Csitáry Hock Tamás írót, magvas gondolataival, A.O. Esther spirituális regény írót, aki elhozta hozzánk Összetört glóriák című spirituális regény sorozatának köteteit, de ott volt velünk Francia Boglárka orvos-természetgyógyász is, aki munkásságával hűen tükrözi azt, hogy a gyógyászat-természetgyógyászat és spiritualitás szépen megférnek egymás mellett, kiegészítik egymást.

Természetesen fő szervezőink, Viki és Márti is tartalmas előadásokkal, meditációval vártak Bennünket.

Két héttel a Lélek-nap után, egyik kedves résztvevőnk hálából egy gyönyörű selyem mandalával lepte meg az előadókat, a mandalákat a Lélek-nap energiái ihlették és hatják át. Itt láthatjátok azt, amit én kaptam az előadásomért, a kövecskéimért:Köszönöm, hogy ott lehettem és feltöltődhettem, megerősödhettem abban, hogy helyes úton járok és érdemes tovább vinni kicsiny kis "küldetésemet" :-)

Kristályzsuzska

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése