2013. január 1., kedd

Évindító gondolatok



Kedves Olvasóim!

Az ünnepek alatt én is "igyekeztem" eltűnni a NET-ről, hogy megérdemelt pihenőnapjaimat családom körében töltsem. Remélem közületek is sokan így cselekedtek, hiszen az év vége - karácsony, szilveszter - az az időszak az életünkben, amikor végre egy kicsit kiszabadulhatunk a napi rutinból és sokat pihenhetünk vagy ha nem is kimondottan pihenéssel töltjük napjainkat, de legalább azzal foglalkozunk , amivel mi szeretnénk. Én is így tettem és azt hiszem sok szempontból hasznos napok állnak mögöttem.

Ezúton is szeretnék mindenkinek nagyon boldog, szeretetteljes új esztendőt kívánni! 

Hiszem és bízom benne, hogy az idei év mindenki életében sok-sok pozitív változást fog elhozni, amitől mindenki élete teljesebb lesz. :-)

Sok folyamatban segíteni fognak bennünket a kristályok is. Tudjátok, sokszor és sok helyen lehetett és lehet hallani-olvasni, hogy milyen fontos az átalakulási folyamatokban a kristályok segítő ereje.
Kívánom , hogy mellettetek is ott legyenek azok az ásványok-kristályok, amelyek a Ti jelen élethelyzetetekben a legnagyobb segítséget tudják nyújtani Számotokra! Bízzatok a kristályok segítő erejében, bennük nem fogtok csalódni! Kérjétek a segítségüket! Ők mindig meghallják , hogy mit szeretnétek és mindig ott , akkor és abban segítenek Nektek, amikor arra a legnagyobb szükségetek van.

Legyen Számotokra a 2013-as esztendő a HIT, SZERETET, BOLDOGSÁG és POZITÍV VÁLTOZÁS éve!


Álljon itt néhány évindító gondolat, hogy továbbra is szem előtt tudjátok tartani a kristályok életünkben és életünk változásában betöltött fontos szerepét:

2012-2024
A KRISTÁLYOS ÁTALAKULÁS ÚJABB FÁZISA – A 120-AS POLIÉDER  FÖLDHÁLÓ FELÉPÜLÉSE


A 144-es Kristályháló 2012.12.12.-12.21. között teljes mértékben működik majd, de tovább folytatódik azon túl a kristályos átalakulás. Ezt a hálót követi majd a 120-as Poliéder Földháló felépülés, amely (már az új idővonalon!!!) 2024-re éri el el teljességét. Ez egy magasabb rezgésű/aspektusú kristályos mező, amely a tengely és sarki energiákat a bolygón teljesen át fogja alakítani. Ez az úgynevezett globális felmelegedést hozza el módosításai következményeképp. A Földnek új ruházatot és testet szab majd.
A Kozmikus beporzás, a teljes virágzásig tart, és egy ÚJ KRISTÁLYOS ÉGBOLTOT FOG TEREMTENI.

Az új háló 2 nagy elliptikus sávenergiái, 90 fokban metszik majd egymást a bolygó körül. Két színben fog tündökölni: az egyik, arany a másik platina (szent férfi-nő minőségek). Az egyik elektromos sávú, a másik mágneses természetű. Hatalmas tudatosságot tesz lehetővé a Föld körül.

EZ A KRISTÁLYOS ÉGBOLT ÚJBÓLI MEGJELENÉSE AZ 1000 ÉVES BÉKE ELJÖVETELÉT FOGJA HOZNI MINDANNYIUNK SZÁMÁRA, KIEGYENSÚLYOZOTT ENERGIÁJÁVAL, OPTIMÁLIS EGYENSÚLYBA HOZZA A BOLYGÓ MÁGNESESSÉGÉT.

A bolygón már korábban is volt 2 védőbúra, két rétegben, egy elektromos és egy mágneses összetett kristályos jég formájában. A fagyott enyhén sós víz lehetővé tette az időjárás szabályozását. Ahogy a Biblia írja ez volt az eredeti Éden kertje. A nagy tudatossági zuhanáskor az egész lezúdult és a Föld tengelye is ekkor ferdült el. A mágneses pajzs beleolvadt a Föld magvába, az elektromos, pedig a kristályokba, ásványokba és az emberiség DNS-ébe. A Harmonikus Konvergencia elhozta újra a következő planetáris fokozatba lépést, melyet Mennybemenetelnek nevezünk, ebből keletkezett az emberi ikozaéderháló és a gravitációs dodekaéderháló, és a Harmonikus Konvergenciát (1987) követő mérésnek köszönhetően a kristályos háló kialakulása lehetővé vált, egy új geometrikus háló meglétét tette lehetővé, amely elvezet a Mennybemenetel felé.
A Poliéder Háló 2024-ben való felépülése elhozza az 1000 éves Béke Korszakát.
(Met: 2011.jan és Met:777)
A 144-es Kristályhóló teljes aktivitása már elindult, ez lesz a krisztusi kristály tudatosságunk fenntartója.

Kristályháló



2012. VÉGÉTŐL- 2300.
TÖBBDIMENZIÓS HOZZÁFÉRÉS A KRISTÁLYTUDATOSSÁGHOZ


A kristályrács változásokat hoz a Föld és az emberiség utazásában, több fényt fog hozni.
Elkezdődik a 144-es Kristályháló 200-300 éves korszaka, amely képes bevonni az egyik dimenzió fényét a másikba polaritásmentesen. A fény új kristályos formái lesznek majd tapasztalhatók. A háló a lélegzés által lesz használható, és még bonyolultabb formák is meg fognak jelenni. Az emberi lény már képes lesz nagyobb mértékben megtartani a morfikusan kódolt fényt. A test fényforrássá válik, majd félig áttetsző állapotba, kevésbé rögzített sűrűségben, tömeggel és gravitációval. Az emberek fizikai fejlődése: szén alapúból, szilícium alapúra módosul. A szilícium maga egyedülálló szimbiózisban van a fénnyel. Amikor a 144-es Kristályháló beteljesül, akkor meg fogja teremteni az Új Égbolt magvait, A Napot, a Feltétel nélküli Fény befogadását teszi lehetővé. Ez pedig a jelenleg látható spektrum korlátain túl képessé tesz bennünket észlelni. A fény el fog így tolódni valóságunkban, jelentős módon.
A Kristályos átalakulás alapja a planetáris felemelkedésnek. A fény árnyékának eltávolításával nagyobb fény aspektus válik elérhetővé az emberiség számára.

(Metatron 2011. január)

felhasznált irodalom: www.foldicsillagok.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése